Παραγωγή Μεταλλικών Πωμάτων

Η Astir Vitogiannis Bros S.A. είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μεταλλικών πωμάτων παγκοσμίως, με περισσότερα από 60 χρόνια παρουσίας στον κλάδο εμφιάλωσης. Εξειδικεύεται στην κατασκευή μεταλλικών πωμάτων για γυάλινες φιάλες μπύρας και αναψυκτικών, συνδυάζοντας παραδοσιακές αξίες για την άριστη εξυπηρέτηση της πελατειακής της βάσης, με σύγχρονες μεθόδους και βαθιά γνώση του προϊόντος και της αγοράς. Τα προϊόντα παράγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη βιομηχανική ζώνη του Αυλώνα, Αττικής, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή τεχνολογία και τεχνογνωσία,  εξυπηρετώντας με υπερηφάνεια και συνέπεια επί ετών τις ανάγκες των μεγαλύτερων εμπορικών σημάτων μπύρας και ποτών στον κόσμο.

Η Astir ιδρύθηκε το 1953, αρχικά ως μικρό εμφιαλωτήριο αναψυκτικών για την τοπική αγορά,  και εξελίχθηκε σε έναν παγκοσμίου φήμης κατασκευαστή μεταλλικών πωμάτων, βασίζοντας την ανάπτυξή της στην ποιοτική υπεροχή των παραγόμενων προϊόντων της και προσφερόμενων υπηρεσιών. Το σημείο καμπής στην πρόσφατη ιστορία της εταιρείας ήταν το 2004, με τη στρατηγική επένδυση σε νέα υπερσύγχρονη βιομηχανική μονάδα παραγωγής υψηλών προδιαγραφών και προτύπων, για την περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειας και του εξαγωγικού προσανατολισμού της εταιρίας και την εδραίωση της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σήμερα, η Astir εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 50 χώρες, και στις 5 ηπείρους, εξυπηρετώντας απευθείας περισσότερους από 600 διαφορετικούς πελάτες, και χιλιάδων επιπλέον μέσο του δικτύου συνεργατών της που εκτείνεται από τη Νέα Ζηλανδία ως την Καλιφόρνια. Στο πελατολόγιο της Astir συμπεριλαμβάνονται οι μεγαλύτεροι εμφιαλωτές μπύρας και αναψυκτικών παγκοσμίως, με παρουσία σε αναπτυγμένες, αναπτυσσόμενες και αναδυόμενες αγορές.

Άνω του 90% των εσόδων προέρχεται από την εξαγωγική δραστηριότητα της Astir, που επι σειρά ετών και παρουσίας στο διεθνή στίβο, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση της πελατειακής της βάσης, λόγο της ευελιξίας, της συνέπειας, της τεχνικής εξειδίκευσης και των υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών των παραγόμενων προϊόντων της. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 14001 και FSSC 22000.

www.astircrowns.com

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ