Μέσω ενός εορταστικού κλίματος, ολοκληρώθηκε εχθές Δευτέρα 10/5 η εξαγορά της Netbull από την ADACOM.

Η ολοκλήρωση της στρατηγικής αυτής συναλλαγής, δημιουργεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κυβερνοασφάλειας σε Ελλάδα και Κύπρο, που απασχολεί περισσότερα από 100 στελέχη κυβερνοασφάλειας με κοινό όραμα, φιλοδοξίες και στόχο.

Οι ομάδες κυβερνοασφάλειας της ADACOM & Netbull θα ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να συμβάλουν περαιτέρω στην προστασία των πελατών τους από κυβερνοεπιθέσεις, ενώ παράλληλα αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της η κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου SOC το καλοκαίρι.

Ο Πρόεδρος της IDEAL Holdings κ. Λάμπρος Παπακωνσταντίνου καλωσόρισε την ομάδα της Netbull στην οικογένεια της IDEAL Holdings «είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Netbull εντάχθηκε στην οικογένειά μας και πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο κ. Πάνος Βασιλειάδης θα συνεργαστεί στενά με τα στελέχη και τους υπαλλήλους της Netbull για να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα».

Η Netbull (www.netbull.gr) ιδρύθηκε το 2013 από στελέχη της πρώην Bull και παρέχει υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας με έμφαση στην διερεύνηση περιστατικών ασφαλείας (incident response) και στην παροχή υπηρεσιών παρακολούθησης & πρόληψης συμβάντων κυβερνοασφάλειας μέσω ενός σύγχρονου επιχειρησιακού κέντρου ασφάλειας (SOC – Security Operation Center) με χρήση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής εκμάθησης.

Η ADACOM είναι ένας κορυφαίος Εξειδικευμένος Πάροχος Υπηρεσιών Εμπιστοσύνης, Πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών Κυβερνοασφάλειας και Πάροχος Διαχειριζόμενων Υπηρεσιών με έδρα την Αθήνα και θυγατρικές στην Κύπρο και το Λονδίνο, έχει ισχυρή παρουσία πελατών σε περισσότερες από 30 χώρες του ΕΜΕΑ. Για πάνω από 20 χρόνια, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να λειτουργούν με σύγχρονο και ασφαλή τρόπο, βοηθώντας τους να ψηφιοποιήσουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες και να παρέχουν αξιόπιστη διασφάλιση ταυτότητας. Αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία με παγκόσμιες συνεργασίες και τοπική τεχνογνωσία, η ADACOM προσφέρει απτά αποτελέσματα για εσωτερικές ή εξωτερικές απειλές και πρακτικά οποιαδήποτε πρόκληση ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.