ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ
21. 12. 2020 | Άρθρα Ενδιαφέροντος

Satellite Pro C50: Εξαιρετική σχεδίαση, απίστευτη αξία

Satellite Pro C50

Χωρίς συμβιβασμό στυλ, παραγωγικότητα και αξία

Εκπληρώστε τους τεχνολογικούς στόχους της εταιρείας σας και τον προϋπολογισμό IT σας με μια κομψή συσκευή που θα είστε περήφανοι να χρησιμοποιήσετε. Το Satellite Pro C50 είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό επεξεργαστή Intel® Core ™, έως 16 GB μνήμης DDR4 RAM, την τελευταία θύρα USB Type-C ™ για σύνδεση με ένα κλικ στα αγαπημένα σας περιφερειακά και διαθέτει ειδική αντιβακτηριακή επίστρωση βαφής που εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών όπως τα βακτήρια. Και παρόλο που είναι ο πιο προσιτός φορητός υπολογιστής του dynabook, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι εξίσου προσεκτικά σχεδιασμένο και αξιόπιστο με όλες τις συσκευές μας.

Τιμή Entry-level, εμφάνιση executive

Το κομψό, σκούρο μπλε Satellite Pro C50 έχει πάχος μόλις 19,7 χιλιοστά και ζυγίζει μόνο 1,76 κιλά. Η οθόνη FHD 15,6 “που δεν έχει έντονο φως καταλαμβάνει περισσότερο από το 80% της άνω επιφάνειάς της, παρέχοντας στη συσκευή ένα συμπαγές αποτύπωμα. Ωστόσο, παραμένει ευχάριστη η χρήση στο γραφείο ή στο δρόμο χάρη στο εργονομικό πληκτρολόγιο, το πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο και Διάρκεια μπαταρίας 9,5 ωρών *. Διαθέτει επίσης το μεγαλύτερο ClickPad με ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο χαρτοφυλάκιο του dynabook, υποστηρίζοντας την τεχνολογία Precision Touch Pad για ακριβή έλεγχο, χωρίς ποντίκι.

Κάνει οποιοδήποτε περιβάλλον το χώρο εργασίας σας

Μπορεί να είναι συμπαγής, αλλά το Dynabook Satellite Pro C50 είναι πλήρως φορτωμένο με συνδεσιμότητα. Η θύρα USB Type-C ™ 3.1 υποστηρίζει φόρτιση, εξωτερική οθόνη και μεταφορά δεδομένων, ταυτόχρονα μέσω του προαιρετικού εξαρτήματος βάσης USB-C dynabook. Εν τω μεταξύ, μια θύρα HDMI 1.4 παρέχει εύκολη κοινή χρήση σε εξωτερικές οθόνες και το γρήγορο και αξιόπιστο Gigabit LAN και το 802.11ac Wi-Fi επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στο δίκτυο. Και αν πρέπει να ανταλλάξετε γρήγορα αρχεία ή να συνδέσετε περιφερειακά, η συσκευή ανάγνωσης καρτών SD, η θύρα USB Type-A και το ενσωματωμένο Bluetooth σας καλύπτουν.

Να είσαι εκεί χωρίς να πας εκεί

Η απρόσκοπτη επικοινωνία με πελάτες και συναδέλφους είναι πιο σημαντική από ποτέ. Το Satellite Pro C50 είναι έτοιμο για δράση από αυτή την άποψη. Έρχεται με όλα όσα χρειάζεστε για βιντεοδιάσκεψη, όπως κάμερα web HD, μικρόφωνο με δυνατότητα Microsoft Cortana και στερεοφωνικά ηχεία. Ή, αν προτιμάτε, μπορείτε να συνδέσετε ένα ακουστικό μέσω της σύνδεσης Bluetooth του φορητού υπολογιστή ή του συνδυασμού μικροφώνου / ακουστικών.

Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Η ηρεμία είναι στάνταρ με το Satellite Pro C50. Λειτουργίες ασφαλείας για επιχειρήσεις, όπως το Trusted Platform Module (TPM) 2.0 που βασίζεται σε υλικολογισμικό και η πρόσβαση με κωδικό πρόσβασης χρήστη και διαχειριστή, βοηθούν στη διατήρηση πολύτιμων δεδομένων από λάθος χέρια, ενώ η ενσωματωμένη υποδοχή κλειδώματος Kensington διασφαλίζει ότι ο φορητός υπολογιστής παραμένει ακριβώς εκεί που το αφήσατε.

Πηγή: https://gr.dynabook.com/laptops/product-filter/?sFamily=satellite-pro-c,satellite-pro-e&sSeries=satellite-pro-c50 

Δείτε περισσότερα

Αλλαγή συγκατάθεσης Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης Cookies