ΠΡΟΦΙΛ

Επενδύστε στους ηγέτες της αγοράς

Η IDEAL Holdings S.A. έλαβε τη σημερινή της μορφή το 2021 και είναι η μόνη εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών που επενδύει με τη φιλοσοφία των ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων. Αποτελεί τη μοναδική επιλογή για επενδύσεις παρόμοιου χαρακτήρα, χωρίς τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται η συμμετοχή σε εναλλακτικές επενδύσεις. 

ID
6,10
0,49 % stock up
23/07/2024
ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ:
292.823.918,10

Επενδυτικές Σχέσεις

Ουσιαστικός ρόλος του τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων είναι η αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ της Διοίκησης και της Επενδυτικής Κοινότητας, των Εποπτικών Αρχών και των λοιπών ενδιαφερομένων. 

Adacom Logo RGB Red Transparent Tag

Η ADACOM για περισσότερα από 20 έτη εξασφαλίζει στους πελάτες της την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των οργανισμών τους, συμβάλλοντας στον ασφαλή ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρηματικών τους διαδικασιών και της λειτουργίας τους.

Astir

Η Astir Vitogiannis Bros S.A. είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μεταλλικών πωμάτων παγκοσμίως, με περισσότερα από 60 χρόνια παρουσίας στον κλάδο εμφιάλωσης.

ATTICA LOGO 684X629

Καλύπτοντας μία έκταση 68.954m², τα πολυκαταστήματα attica διατηρούν με απόλυτη αφοσίωση μία ισχυρή και αδιάκοπη επιδίωξη για κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, αξεπέραστες υπηρεσίες και ανεπανάληπτη εξυπηρέτηση, καθιστώντας τα υπόδειγμα υπεροχής στον ευρύτερο λιανικό τομέα.

Byte Logo

Η Byte ιδρύθηκε το 1983 και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελλάδα.

Ideal Electronics

Η IDEAL ELECTRONICS είναι από τις μεγαλύτερες και πιο έμπειρες εταιρείες διανομής τεχνολογίας και οικιακών συσκευών στην Ελλάδα εδώ και 3 δεκαετίες

I Docs Logo Transparent

Η i-DOCS, εδώ και 2 δεκαετίες, σχεδιάζει και αναπτύσσει εξειδικευμένα Προϊόντα Λογισμικού CCM (Customer Communications Management) προσφέροντας υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας σε Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς φορείς, Οργανισμούς κοινής ωφέλειας, Ασφαλιστικές και Οργανισμούς κάθε κατηγορίας.

ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Βιώσιμες Επενδύσεις

Οι κοινωνικά υπεύθυνες επενδύσεις και οι βιώσιμες επενδύσεις είναι στον πυρήνα της επενδυτικής μας φιλοσοφίας.

Με τις βιώσιμες επενδύσεις στοχεύουμε στη δημιουργία μακροπρόθεσμων οικονομικών αποδόσεων, ενώ συμβάλλουμε θετικά στο περιβάλλον και την κοινωνία. 

Τέτοιες επενδύσεις είναι οι επενδύσεις σε βιώσιμες επιχειρήσεις.

Αλλαγή συγκατάθεσης Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης Cookies