ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ
11. 05. 2022 | i-DOCS, Νέα

i-DOCS: Αναβάθμιση της CCM πλατφόρμας της Eurobank στην έκδοση 9

Eurobank

Η iDOCS, ολοκλήρωσε επιτυχώς το έργο της αναβάθμισης του λογισμικού i-DOCS Customer Communication Management στην τρέχουσα έκδοση 9, στη Eurobank Ελλάδος, με την εξαιρετική συνεργασία των ομάδων και των δύο Οργανισμών. Το i-DOCS 9 που χρησιμοποιείται – μεταξύ άλλων – για την ανάπτυξη, ηλεκτρονική αρχειοθέτηση και την αποστολή Statements, Επιστολών & Confirmations, θα προσδώσει στη Eurobank αποδοτικότερη παραγωγική λειτουργία στην αυξημένη ανάγκη διαχείρισης του όγκου των εντύπων και την ηλεκτρονική τους διάθεση, στο ευρύ πελατολόγιό της.

Τα σημαντικότερα από τα οφέλη της έκδοσης 9 του i-DOCS για την Eurobank είναι,

  • ο επανασχεδιασμός σε ότι αφορά την εισαγωγή ροών για τη βελτίωση, εισαγωγή και ανάλυση πρωτογενών δεδομένων,
  • ο επανασχεδιασμός του εργαλείου παρακολούθησης εργασιών που παρέχει καλύτερη απεικόνιση των εργασιών που εκτελούνται,
  • το νέο υπερσύγχρονο σύστημα διαχείρισης ταυτότητας και πρόσβασης το οποίο είναι ενσωματωμένο στη νέα έκδοση i-DOCS,
  • η βελτιωμένη ασφάλεια εφαρμογών και λογισμικού που δημιουργήθηκε, αναπτύχθηκε, δοκιμάστηκε και εφαρμόστηκε βάσει των οδηγιών Open Web Application Security Project (OWASP) καθώς επίσης,
  • η βελτιωμένη ασφάλεια σε ότι αφορά τη Διασύνδεση με εξωτερικά συστήματα της Τράπεζας.

Με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση, η Eurobank εξασφαλίζει μία σύγχρονηασφαλή και αποδοτική υποδομή, ενώ ταυτόχρονα προσβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξη νεών λειτουργιών, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την υλοποίηση της στρατηγικής της, σε ότι αφορά τον Ψηφιακό της μετασχηματισμό.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ολοκληρώσει ένα ακόμη επιτυχημένο έργο διάρκειας πολλών μηνών, σε έναν μεγάλο και πολυσχιδή Οργανισμό όπως είναι η Eurobank, το οποίο θα έχει οφέλη τόσο για την ίδια την Τράπεζα – ώστε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες διαχείρισης – όσο και για τους πελάτες της, με γνώμονα πάντα τη μέγιστη ασφάλεια. Χαιρόμαστε δε ιδιαίτερα που ως iDOCS, συντελούμε στον Ψηφιακό μετασχηματισμό ενός Οργανισμού του μεγέθους της Eurobank», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Πρετεντέρης, Γενικός Διευθυντής του i-DOCS.

Δείτε περισσότερα

Αλλαγή συγκατάθεσης Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης Cookies