ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ
09. 05. 2022 | i-DOCS, Νέα

i-DOCS: Αυξημένος Κύκλος Εργασιών, ενίσχυση Ανθρώπινου Δυναμικού και διεύρυνση πελατολογίου το 2021

Infographic Final 1310X805

Σημαντικά επιτεύγματα άφησε το 2021 στην δραστηριότητα ανάπτυξης λογισμικού της IDEAL Holdings,  i-DOCS, αφού η χρονιά έκλεισε με αύξηση του τζίρου τάξεως 20% με ταυτόχρονη αύξηση της κερδοφορίας. Τη χρονιά που μας πέρασε ολοκληρώθηκαν 53 έργα, σε μεγάλους πελάτες του χώρου των Τραπεζών, Τηλεπικοινωνιών καθώς επίσης στο χώρο της ενέργειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σχεδόν οι μισοί πελάτες της i-DOCS συμπεριλαμβάνονται σε λίστα των TOP 100 ελληνικών εταιρειών κατά Forbes, ενώ το σύνολο των πελατών της εταιρίας, δραστηριοποιείται σε 7 χώρες της Νοτιοανατολικής αλλά και της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου. Παράλληλα, υπήρξε διεύρυνση της πελατειακής βάσης της εταιρίας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 12%.

Ανάλογη ήταν και η αύξηση του δυναμικού της εταιρίας το οποίο σχεδόν διπλασιάστηκε, αφενός μεν λόγω των αυξημένων αναγκών στα έργα τα οποία υλοποιήθηκαν και συνεχίζουν να υλοποιούνται αφετέρου δε, λόγω των επενδύσεων που γίνονται στην ανάπτυξη νέων προϊόντων αλλά και στην ενδυνάμωση της εξωστρέφειας του Οργανισμού. Οι λύσεις της i-DOCS, είναι διαθέσιμες τόσο για on-premise εγκατάσταση όσο και στο Cloud σαν SaaS (Software-as-a-Service) γεγονός το οποίο βοηθάει σημαντικά στην επίτευξη των Στρατηγικών στόχων του Οργανισμού. Είναι δε σημαντικό να αναφερθεί ότι ήδη το 20% της εγκατεστημένης βάσης i-DOCS παρέχεται σαν SaaS, ποσοστό το οποίο αυξάνεται με αξιοσημείωτους ρυθμούς.

Η i-DOCS είναι ο κορυφαίος πάροχος εξειδικευμένων λύσεων και υπηρεσιών στην αγορά του Customer Communications Management (ή διαφορετικά Output Management), με ένα ευρύ portfolio λύσεων, πάντα στην κατεύθυνση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Η i-DOCS αναπτύσσει προϊόντα και προσφέρει υπηρεσίες που χειρίζονται μεγάλους όγκους ευαίσθητων δεδομένων, αυτοματοποιούν τις επιχειρηματικές διαδικασίες, παρέχουν επικοινωνίες πολλαπλών καναλιών, εξυπηρετούν, αποθηκεύουν και αρχειοθετούν δεδομένα και έγγραφα. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των λύσεων της i-DOCS έναντι του ανταγωνισμού, είναι ότι παρότι διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων με πολλές δυνατότητες οι οποίες εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες λειτουργικότητες, οι Ομάδες σχεδιασμού και ανάπτυξης της εταιρίας, είναι ικανές να υλοποιήσουν και να ενσωματώσουν οποιαδήποτε custom αλλαγή ζητήσει ο εκάστοτε πελάτης, ώστε να ταιριάζει 100% με τις δικές του επιχειρησιακές ανάγκες.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας, οι οποίοι χρησιμοποιούν το i-DOCS για σχεδόν 2 δεκαετίες, επιβεβαιώνουν τόσο την ποιότητα των λύσεων όσο και των προσφερόμενων υπηρεσιών της εταιρίας μας. Εμείς – από τη δική μας πλευρά – φροντίζουμε ώστε αυτή η εμπιστοσύνη να αποτυπώνεται με περαιτέρω εξέλιξη των προϊόντων i-DOCS διατηρώντας την προνομιακή μας τιμολογιακή πολιτική, αλλά και με την εισαγωγή νέων λύσεων που στόχο θα έχουν τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Πρετεντέρης, Γενικός Διευθυντής της i-DOCS.

Δείτε περισσότερα

Αλλαγή συγκατάθεσης Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης Cookies